Lázár célkeresztjébe került a rég elfeledett politikus - korrupció, feljelentés

A kormány ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a 4-es metró építése ügyében - közölte Lázár János csütörtökön Budapesten.
MTI, 2017. január 12. csütörtök, 14:16
Fotó: Napi.hu

A Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette, hogy az OLAF lezárta a beruházás vizsgálatát, amelyet 2012 decembere óta folytatott, alapjelentése pedig "nemzetközi baloldali bűncselekményről" számol be. A szocialista és szabad demokrata városvezetés és multinacionális vállalatok Demszky Gábor volt főpolgármester vezetésével közösen követhették el ezeket - tette hozzá, jelezve, csalás, korrupció, hivatali visszaélés és kartellgyanú is felmerül.

Magyarországot 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezné az Európai Bizottság a szabálytalanságok miatt - mondta a tárcavezető, aki egyetértett Tarlós István főpolgármesterrel abban, hogy a bírságot át kell hárítani az ügyben részt vevőkre.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

foldnyuzo, 2017.01.12 15:09

@Dakota Summer:
Ha jól értem a felcsúti kisvasutat és a stadiont is meg fogja valaki fizetni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Dakota Summer, 2017.01.12 14:52

Szeretnék feledni a dubajosok. Dehát a brit ügyészség nem felejt. :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html