Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Február 8-án a Liszt Ferenc Repülőtéren ismeretlenek egy utas poggyászából ékszereket és egy parfümöt loptak el. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói megvizsgálták az utas járatának kiszolgálási körülményeit, annak kezdő és záró időpontját, valamint a rakodási folyamatban résztvevő személyeket - olvasható a rendőrség honlapján.

Mikor tisztázták a rakodási körülményeit, a nyomozóknak feltűnt, hogy az indokoltnál több rakodó tartózkodott a repülőgép poggyászterében és a csomagok szállítószalagon történő berakodását az egyik rakodómunkás indokolatlan módon késleltette.

A nyomozás eredményeként egy 25 éves vecsési és a egy 22 éves monori rakodót gyanúsították meg a lopás elkövetésével, s a náluk tartott házkutatás során megtalálták az eltulajdonított parfümöt és ékszereket.

A két férfit a rendőrök a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Azt még nem tudni, hogy a két elfogottnak van-e köze a korábbi reptéri csomaglopásokhoz - írja a 444.hu.

Közben kiderült, a házkutatásnál Babos Tímea teniszcsillag ékszereit találták meg a két repülőtéri rakodómunkásnál.  Babos jó hírről szóló Facebook-posztját az Index vette észre.

Képünk forrása: Shutterstock