Polt Péter elrendelte: az ügyészségeken mától nincs személyes ügyfélfogadás

Polt Péter legfőbb ügyész elrendelte augusztus 31-től a személyes félfogadás határozatlan időre történő szüneteltetését valamennyi ügyészségen a járványügyi helyzet romlása miatt - közölte a Legfőbb Ügyészség kommunikációs osztálya.
Szabó Zsuzsanna, 2020. augusztus 31. hétfő, 15:40
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint az ügyészségek az ügyfélszolgálati tevékenységet telefonon és elektronikus úton biztosítják. A rendelkezés az idézéseket nem érinti.

Ha személyes megjelenésre vonatkozik az idézés, a megjelenés továbbra is kötelező - derül ki a Legfőbb Ügyészség közleményéből.

A testület azt is közölte, hogy az új koronavírus okozta megbetegedések terjedésének akadályozása érdekében további biztonsági intézkedések bevezetése is megtörtént.

Az ügyészségek közös használatú helyiségeiben, valamint ha egy ügyészségi helyiségben egyszerre többen tartózkodnak, az orrot és a szájat eltakaró maszk hordása kötelező. Bíróság, más hatóság előtti ügyészi megjelenés esetén, valamint a hivatali gépkocsik használata során sem mellőzhető a maszk.

Ügyelni kell a távolságtartásra és a kézfertőtlenítő rendszeres használatára. A kilincsek, és más hasonló, több személy által rendszeresen érintett felületek gyakori fertőtlenítése szintén a védekezést szolgálja.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

toferi41@freemail.hu, 2020.08.31 16:30

Ha az ügyészségnél nincs személyes ügyfélfogadás, akkor lehet hogy már ügyész sincs az ügyészségen.Éppen itt volt az ideje, hogy Polt ezt a hírt közölje, mert az ügyészség szerintem már régóta úgy működik mintha nem lennének ügyészek a hivatalban, helyből minden nem kormánypárti bejelentést visszautasít, vagy rendőrségi vizsgálatot rendel el, akkor mikor az ügyészség nemn a pártnak és a pártállamnak a szervezete, hanem a magyar államé!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

narancsragacs, 2020.08.31 16:20

Tehát a jövőben már bapanaszolni sem lehet a narancstolvajokat.
- eddig lehetett csak nem történt semmi :))))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html