Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A sztráda Budapest és Hegyeshalom felé vezető oldalán is forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Az autópálya komáromi mérnökségének szakaszán péntekig több helyen sávelhúzásos forgalomterelést építenek ki és bontanak el a szakemberek. Hétfőn a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 93-as és 99-es kilométer között, kedden a főváros felé tartó oldalon, Tatánál a 70-es kilométernél dolgoznak, míg pénteken a hétfőn kialakított terelést bontják vissza.

Az autópálya bicskei mérnökségéhez tartozó szakaszán, a 16-os és 20-as kilométer között, az M0-s csomóponttól kezdődően, illetve a Herceghalom és Bicske közötti területen továbbra is zajlanak a teljes körű felújítási munkák.

A bicskei, a komáromi és a lébényi mérnökség emellett az autópályán, mindkét irányban, egyéb munkákra is sort kerít: szalagkorlátot javítanak, kaszálnak, szemetet szednek. Ha a mozgó tereléseknél nagyobb torlódás alakul ki, akkor időszakosan abbahagyják a munkát, amíg a torlódás meg nem szűnik.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterületeken érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be. Továbbá azt ajánlják az autósoknak, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozásokhoz, munkavégzésekhez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használni.

A kép forrása: Pixabay.