Meghökkentő baleset: egy autós kidöntött egy benzinkútoszlopot

Martonvásárnál az M7-es egyik benzinkútjánál egy autós olyan erővel ütközött a kútoszlophoz, hogy az a mellette álló autóra dőlt. A balesetet okozó autós egy másik autónak is nekicsapódott.
Domokos Erika, 2019. június 17. hétfő, 09:42
Fotó: Police.hu

Az M7-es autópálya egyik benzinkútjánál történt a baleset Martonvásár közelében - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Egy 50 éves budapesti férfi haladt az M7-es autópályán a Balaton felé, június 16-án a kora esti órákban, amikor Martonvásár közelében egy út melletti benzinkútnál tankolni szeretett volna. A lehajtósávhoz érve az autója megcsúszott a vizes úton és a töltőállomásra besodródva az egyik kútoszlopnak nekiütközött, majd egy ott parkoló autónak nekicsapódott. Az autót vezető férfi a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett - közölte a rendőrség.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a kútoszlop egy mellette álló autóra dőlt. A sofőr felelősségét szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

Police.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2019.06.17 11:33

Óriási szerencse, hogy nem gyulladt ki.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html