Maffiaügy miatt volt szombat reggel káosz Budán

Rendőrök és kommandósok zárták le szombaton reggel a Clark Ádám teret, hogy a szerb maffia bérgyilkosának tartott D.Csaba megmutathassa, hova rejtette el azt a fegyvert, amellyel megölt egy magyar vállalkozót a Pólus Center mögött - értesült a Blikk.
Szepesi Anita, 2019. november 23. szombat, 09:17
Fotó: MTI Fotó

Végigkutatták a Budai Vár oldalát, de azt még nem tudni, hogy megtalálták-e a fegyvert.  D. Csaba ezután a Citadella felé irányította a rendőröket, azonban itt sem találtak semmit, így a kutatás véget ért - írja a portál.

D. Csaba ügyvédje azt mondta a lapnak, hogy a legnagyobb igyekezetük ellenére sem vezetett a kutatás eredményre, ami az eltelt idővel is magyarázható. Lehet, hogy valaki már megtalálta őket, de akár az eső is kimoshatta a földből.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Józsi2222, 2019.11.23 20:21

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kukac@kukac.eu, 2019.11.23 10:22

"Végigkutatták a Budai Vár oldalát, de azt még nem tudni, hogy megtalálták-e a fegyvert. D. Csaba ezután a Citadella felé irányította a rendőröket, azonban itt sem találtak semmit, így a kutatás véget ért" - Józsikám, megtaláltad az elvesztett pénzedet? - Nem tudom.Kerestem a széfben, de nem tudom, ott volt-e. Aztán a spájzban, de ott se volt. Írta mindezt 2019-ben egy megélhetési újságírástudatlan. Gyanús, hogy ez a (dísz)példány újságolvasástudatlan is... És a nevét is kiírta nagy büszkén. Gratula!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html