Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az 57 éves Dézsi Csaba András jelenleg is tagja a helyi képviselőtestületnek, a Fidesz-KDNP színeiben, egyéni körzetét megnyerve jutott be a közgyűlésbe. 48 százalékot szerzett. 1998 óta minden alkalommal hozta a körzetét.

Az ország egyik legismertebb kardiológusa, a helyi Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosa. Emellett van saját TV műsora is Győrben, és fél tucat könyvet is írt már. Húsz éve pedig ő a judo szövetség alelnöke - írja a portál.

Másfél hónapja, hogy egy blogon kikerült egy videó, ahol Borkai Zsolt állítólag kokainmámorban látható prostituáltakkal egy szexorgián. Az ügy nem is  maradt győri karanténban, országos ügy lett belőle, a sajtóban pedig több gyanús ügylet is előkerült Borkai holdudvarából, cikkek jelentek meg például Rákosfalvy Zoltán ügyvéd földszerzéseiről az Audi-gyár mellett.

De hiába lett a közbeszéd tárgya országosan is az ügy, nem váltották le Győrben Borkai Zsoltot, a Fidesz-KDNP polgármesterét a választók: 44,33 százalékkal nyerte a megyeszékhelyen a választást, 42,86 százalékkal az összellenzéki jelölt, Glázer Tímea előtt. Összesen 641 szavazaton múlt a város vezetésének sorsa. Viszont egy nappal később bejelentette, kilép a Fideszből.

A héten Borkai Zsolt a polgármesterségről is lemondott, választást 120 napon belül kell kiírni a Győrben.