Magyarország nem tesz le az olimpiáról - besegítenénk az osztrákoknak

A Magyar Olimpiai Bizottság már jelezte a téli olimpiai pályázatra készülő osztrák szervezeteknek, hogy Magyarország szívesen adna otthont a korcsolyaszámoknak. Ez nem jelent társrendezést, de elismerést hozna Magyarországnak - írja a 444.hu.
Domokos Erika, 2017. szeptember 21. csütörtök, 20:41
Fotó: Pixabay

Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke TV2 egyik műsorában azt mondta, hogy "hajlandók vagyunk arról tárgyalni, hogy egyébként itt Magyarországon egy ultramodern és minden feltételnek megfelelő létesítményben lehessen megrendezni a korcsolyaszámokat". A magyar jégcsarnok, Nemzeti Korcsolya Központ  2021-re épülne fel Budapesten - írja a portál.

Ausztriában azt tervezik, hogy Innsbruck pályázna a 2026-os téli olimpiára. A pályázatról október 15-én regionális népszavazást tartanak.

Kulcsár a nyári olimpiával kapcsolatban azt mondta, hogy Magyarországon népszavazást kell tartani, mielőtt újabb nyári olimpiai pályázaton venne részt Budapest.

Kép forrása: Pixabay

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

gyurta, 2017.09.22 08:30

Korcsolapálya építés rendben, dehogy miért kell lejáratni azt a szót, hogy nemzeti "Nemzeti Korcsolya Központ". A Nemzet Skizofrénje útja a diliházba álmain keresztül vezet.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

matura, 2017.09.22 08:18

Ha nem tetszik a felcsuti vasút, elvisszük bicskéig... őrült a vezér, a vizes VB-t se tudjuk kiheverni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html