Manipulálhatják-e az oroszok a magyar választást?

Még a kormánypártok szavazóinak relatív többsége is úgy gondolja, hogy ha az oroszok megpróbálnák befolyásolni a parlamenti választások eredményét Magyarországon, akkor azt az országot jelenleg vezető pártok javára tennék.
Komócsin Sándor, 2018. január 11. csütörtök, 08:49
Fotó: Shutterstock

Az összes megkérdezett 38 százaléka számít arra, hogy az orosz titkosszolgálatok megpróbálják befolyásolni az áprilisi magyarországi parlamenti választások eredményét, ugyanakkor 50 százalékuk szerint nem fenyeget ez a veszély - idézi a Magyar Nemzet az Iránytű Intézet közvélemény-kutatását. Az ellenzéki pártok támogatói között jóval nagyobb az aggódók aránya, mint a kormánypártok szavazói között.

Ugyanakkor még az utóbbiak 44 százaléka is úgy véli, hogy ha az oroszok belepiszkálnának a szavazásba, akkor az volna a céljuk, hogy a Fidesz-KDNP hatalmon maradását segítsék. A kormánypárti tábor tagjainak 35 százaléka elegánsan elhajolt a kérdés elől: nem tudta eldönteni, mit akarhatnának az oroszok. Nem kis részük, 19 százalékuk arra gyanakszik, hogy Moszkva valamelyik ellenzéket politikai erőt akarná hatalomra segíteni.

A nyitókép forrása: Shutterstock.com

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

neduddgi1, 2018.01.11 09:51

Mi az istenért akarnák befolyásolni az oroszok a magyar választásokat?
Se ellenzék nincs , se komoly igény rá, az oroszokkal pedig jóban vagyunk.
Meg kéne érteni, attól hogy ezek a politikusok is lopnak, (ööö nemzeti tulajdonosréteget építenek) , hagynak az átlagembernek is belőle.
Képzeljétek el, micsoda horror , de az átlagpolgár jobban él a fidesz alatt, és megtanulta , hogy a balos kormányok eladják őket kilóra a zsidrákoknak.
Mellesleg pakisztán is otthagyta a süllyedő hajót.
http://theantimedia.org/pakistan-united-states-ally/
Sándor, vesztettetek, ez csak utóvédharc, ennyi a zsidrák világrendnek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html