Már a héten beköszönhet a fagy - itt az előrejelzés

A hét vége felé kissé hűvösebb, de nagyrészt száraz léghullámok áramlanak fölénk. A derült, szélcsendes helyeken emiatt már talajmenti fagyokra is fel kell készülni - olvasható a Kiderül.hu hét második felére szóló előrejelzéséből.
K. Kiss Gergely, 2017. szeptember 27. szerda, 17:38
Fotó: Stocksnap

Csütörtökön napsütéses és felhősebb időszakok egyaránt lehetnek, délen, délnyugaton várható a legtöbb felhő.
Csapadék nem valószínű - hívja fel a figyelmet a portál, az OMSZ adatai nyomán.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Pénteken napos, változóan felhős és tartósabban borult területek, időszakok egyaránt lehetnek. Csapadék nem valószínű. A szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között várható.

Szombaton napos és tartósabban borult területek is lesznek, a több napsütés északkeleten, keleten várható. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között várható.

Vasárnap gyengén és erősen felhős időszakok és területek váltakoznak. Csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8 között várható, néhol talajmenti fagy is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű.

HOZZÁSZÓLÁSOK