Már kora reggel torlódás alakult ki a főváros több pontján

A LIGA Szakszervezetek országos demonstrációjának kezdetén, pénteken kora reggel már torlódás alakult ki az M1-M7 bevezető szakaszán, a XI. kerületi Budaörsi úton, illetve a XV. kerületben, az M3-as autópálya fővárosba vezető részén - tapasztalták az MTI tudósítói.
MTI, 2011. november 4. péntek, 08:06
Fotó: Napi.hu

A mintegy száz helyszínt érintő félpályás útlezárások 7 órakor kezdődtek; a fővárosban tizenkét ponton tartanak útlezárást.
Az MTI tudósítói azt tapasztalták, hogy a kora reggeli órákban a belvárosban lévő helyszíneken még nem okozott komolyabb torlódást a megmozdulás, viszont az autópályák fővárosba vezető részein már ekkor is akadozott a közlekedés.

Gaskó István, a LIGA Szakszervezetek elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: a demonstráció oka változatlan, a tavasszal bejelentett követelések kielégítetlensége generálja, vagyis a Munka törvénykönyvének elfogadhatatlan átalakítása, a háromoldalú társadalmi párbeszéd megszüntetése a versenyszférában, valamint a nyugdíjrendszer olyan átalakítása, amely korábban megszerzett jogokat sért és próbál visszavenni.

A bejelentett demonstrációkat a rendőrség biztosítja és a forgalmat is segíti.

A megmozduláson részt vevők számáról, illetve a forgalmi helyzetről a szervezők és a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ementaler, 2011.11.04 10:06

@oldwiseman: Bocs, de én örülök hogy ez nem Görög o, amit te szeretnél az ott pont megtörténik nap mint nap.
Olyan vezetőket kapunk, amiket kitermeltünk magunk közül. Ők nem ufók, hanem az itt kinevelt "elit". Úgy fest ez az ország ezt érdemelte. 10 mioból 2 rájuk nyomta a gombot, akkor meg miért kajabálna az autóból kiszállva? Jaaaa, mert azokat a marhaságokat mondták nekik amiket hallani akartak, egyértelmű hazugságokat, ők meg megették? Na itt az állampolgári felelősség, ezzel a kör be is zárult. A bégető résszel egyetértek, csak más miatt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

oldwiseman, 2011.11.04 09:35

Szerintem pedig a sok idióta GIGABIRKA átlagmagyarájnak ki kéne szálni a kocsiból és csatlakozni a tüntetésekhez mindeütt az egész országban és végre csinálni egy classic országos sztrájkot, egy olyan ütőset! Ezért jutottunk idáig, mert itt közel 10 millió ember csak béget és odatartja a fejét nap, mint nap, hogy nyakonöntsék egy jóadag szarral és még szét is kenjék rajta! Magyarország, én így már NEM szeretlek!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

megalodon, 2011.11.04 08:23

Szerintem a Gasko közutálatnak örvend, ugyanis 10 éve szivatja a magyar embereket, lehetelenné téve a munkába járásukat akár mint a vasutas sztrájkok szervezője akár mint most az útlezárásoké...
Nem a kormányt meg a parlamentet szivatják ugyanis, hanem az embereket akik "érdekében" tiltakozik mellesleg ,

Kb...olyan ez mint az az apuka aki nem a rossz gyereket náspángolja el , hanem beszabadul egy óvodába és elkezdi az ovisokat felpofozni :-)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html