Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedd estétől szerda reggelig alapvetően erősen felhős vagy borult lesz az ég, de helyenként szakadozottabb lehet a felhőzet. Párássá válik a levegő, elsősorban az északi megyékben köd, zúzmara képződik. A ködös tájakon szitálás, ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban -1 és -6 fok között valószínű.

Szerdán kezdetben folytatódik a borult, párás, ködös idő néhol ónos szitálással, hószállingózással, majd a délutáni óráktól észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és északkeleten helyenként hózápor is kialakulhat. Eleinte keleten a délnyugati, majd délutántól a Dunántúlon és a középső országrészben az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +6 fok között alakul.

Csütörtökön az ország nagy részén kevés felhő, sok napsütés várható, inkább csak a Dunántúl nyugati részén és a Tiszántúlon maradhatnak felhősebb körzetek. Csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 7 fok között alakul.

Pénteken éjszaka foltokban köd, kis területen rétegfelhőzet képződik - nyugaton és északon a nagyobb eséllyel -, amelynek egy része napközben csak lassan szűnik meg. Az ország nagy részén kevés felhő, napos idő ígérkezik. Csapadék nem lesz. A déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között várható.