Eszerint a rendőrség a Bajcsy-Zsilinszky út, József Attila út és Andrássy út kereszteződésénél "forgalomsegítéssel biztosítja a közlekedés folyamatosságát" - írta az Index.

A rendőrség a demonstrációval érintett Budapest V., és VI., Bajcsy-Zsilinszky út - József Attila út - Andrássy út kereszteződésénél forgalomsegítéssel biztosítja a közlekedés folyamatosságát.

A kereszteződésnél taxik egy-egy forgalmi sávot szabadon hagyva akadályozzák a forgalmat - olvasható a Police.hu oldalon. A rendőrség azt kéri, hogy aki teheti, ezt a környéket kerülje el, és válasszon alternatív útvonalat - írta az Index.

A rendőrség a hétfői tüntetésről egy videót is feltöltött, amelyet helikopterrel készítettek az érintett területről hétfő délután.

Az Uber miatt demonstráló taxisok hétfőn zárták le az autók és a tömegközlekedés elől a Bajcsy-Zsilinszky utat. Az Uber betiltásának konkrét időpontjára próbálnak egyértelmű ígéretet kicsikarni. A demonstráció eredetileg kedd reggel nyolcig tartott volna, de a taxisok végül bejelentették, hogy szerda éjfélig maradnának.