Másfél milliárdot nyert Székesfehérvár

Másfél milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a szárazréti városrész szociális városrehabilitációjára és a Koronás Park megépítésére Székesfehérvár önkormányzata.
MTI, 2013. január 8. kedd, 15:59
Fotó: Napi.hu

Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester kedden sajtótájékoztatón közölte: a Koronás Park a volt vidámpark területén valósul meg 351 millió forintból, míg Szárazrét szociális városrehabilitációjára 1,2 milliárd forintot fordíthatnak. Mindkét projekt százszázalékos támogatottságú. A tervek szerint a park 2014 tavaszára, a városrész megújítása 2014 nyarára fejeződhet be.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2013.01.16 17:29

Csak aztán nehogy ez is majd pár év múlva egy haszonvas telepen végezze mint a romkert fölé épített tető amit a napokban láttam lángvágóval felaprítva. Ideje lenne értelmes dolgokra költeni a pénzt nem pedig elherdálni értelmetlen látványberuházásokra. Persze ez még százszor jobb mint ha elfociznák kosaraznák korongoznák és még sorolhatnám. Nem vagyok biztos hogy itt lesz a legjobb és legértelmesebb helyen, arról nem beszélve hogy aki adta az is értelmesebb célokra adhatta volna.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html