Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn napközben nyugat, délnyugat felől nagy területen felszakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúl nagy részén akár többórás napsütés is lehet. Továbbra is többfelé lehet csapadék; napközben elsősorban északon, majd estétől délkelet felől egyre több helyen várható eső. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet plusz 1 és plusz 6 Celsius-fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 13 fok között várható, de az Alpokalján és az északi határvidéken ennél néhány fokkal hűvösebb lesz - áll az OMSZ előrejelzésében.

Kedden is többfelé várható eső, zápor, nagyobb mennyiségben délnyugaton. Hajnalban nyugaton néhol ónos eső is lehet. A minimumhőmérséklet általában 0 és plusz 5, a maximumhőmérséklet plusz 5 és plusz 13 fok között valószínű.

Szerdán kezdetben többfelé, majd egyre inkább csak délen, délnyugaton várható eső, zápor. A leghidegebb órákban plusz 1 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet, napközben 5-12 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Csütörtökön az ország nagy részén több órára kisüthet a nap, de délnyugaton, délen helyenként estig erősen felhős marad az ég, és ott elszórtan még lehet eső. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 1 és plusz 5, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 7 és plusz 12 fok között alakul.

Pénteken kevésbé felhős, napos, illetve erősen felhős, párás, ködös helyek egyaránt lesznek, legfeljebb szitálás fordulhat elő. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

Szombaton északkeleten helyenként esőre, havas esőre kell számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke mínusz 3 és plusz 2 fok között, a nappali csúcsértékek plusz 4 és plusz 7 fok között alakul.

Vasárnap felhőátvonulásokból elszórtan alakul ki eső, havas eső, a hegyekben hózápor. Az északnyugati szél viharossá fokozódhat. A minimumhőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a maximumok plusz 5 és plusz 8 fok között alakulhatnak.