Még könnyebb lesz kölcsönadni az álllamnak

A Magyar Államkincstár megkezdte a fiókhálózat bővítésének előkészítését. A most 55 ügyfélszolgálatból álló hálózat 25 értékesítési ponttal bővülhet - írt a Világgazdaság.
Napi.hu, 2015. október 30. péntek, 07:31
Fotó: Napi.hu

További 25 helyszínen tervezi értékesítési pontok megnyitását a Magyar Államkincstár, és megkezdődött az ehhez szükséges előkészítő munka - írta a lap.

A bővítés célja, hogy a kincstár még inkább elérhetőbbé váljon leendő és meglévő ügyfelei számára. Az értékesítési pontok nyitásának időpontjait még nem lehet tudni, arról később adnak majd tájékoztatást.

Szeptember 7-től a kincstárnál bővítették az elérhető szolgáltatások körét. Fontos változást jelentett például, hogy az értékpapír-nyilvántartási számlát érintően benyújtott forintátutalások (például esedékes kamat- vagy tőkekifizetés) teljesítését a kincstár - igazodva a Giro Zrt. által bevezetett változásokhoz - napközben sűrűbben indítja, így felgyorsultak a teljesítések. Emellett személyes ügyintézés keretében lehetővé vált állandó újrabefektetési megbízások rögzítése ugyanazon típusú állampapírra vonatkozóan, vagyis most már egyetlen megbízással el lehet érni, hogy az adott értékpapírt lejáratkor automatikusan újra lekössék.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2015.10.30 17:05

Hazug tolvajoknak kölcsön adni, hogy elfocizzák ? - Na ne már !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

antimigrans, 2015.10.30 16:19

jó hír ,25 éves késés....polgárosodás a prolivilág után ..1948-2010...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html