Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntek délután túlnyomóan derült, száraz idő lesz. Az északi, északkeleti szél megélénkül, főként a keleti megyékben eleinte helyenként meg is erősödik, majd mindenütt mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet késő este 13 és 20 fok között alakul.

Szombatra virradó éjszaka derült lesz az ég, gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A késő esti 13, 20 fokról hajnalra általában 5 és 11 fok közé csökken a hőmérséklet, de az Északi-középhegység völgyeiben helyenként kissé hidegebb is lehet.

Szombaton derült, napos, száraz idő lesz. Főként az ország északi felén élénkül meg a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben kissé hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

Vasárnap napos időre számíthatunk többnyire kevés gomolyfelhővel. Északkeleten, északon egy-egy zápor, zivatar kialakulhat. A délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű. (Újabb bizonyíték - ijesztően gyorsan melegszik az Északi-sark)

Hétfőn elsősorban a délutáni órákban lesz erőteljes a gomolyfelhő-képződés, és zápor, zivatar is várható. Szélerősödés főként zivatarban lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Kedden gyengébben és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek. Elszórtan alakul ki záporeső. A nyugati, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.