Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőre virradó éjszaka elsősorban délen és keleten képződik köd, ami délelőtt feloszlik, de párás marad a levegő. Napközben általában felhős vagy erősen felhős lesz az ég, csak rövidebb napos időszakok lehetnek. Számottevő csapadék továbbra sem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 1, a legmagasabb nappali hőmérséklet plusz 5 fok körül várható.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, több helyen párásságra, elsősorban a Dunántúlon foltokban tartósabb ködre is készül kell. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2, napközben, plusz 1-6 fok között alakul a hőmérséklet.
Szerdán is többnyire erősen felhős vagy borult, párás lesz az idő, néhol lehet szitálás is. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 3, maximumhőmérséklet plusz 2-7 fok között alakul.

Csütörtökön több helyen valószínű eső, az Északi-középhegység térségében és Szabolcsban havas eső, hó is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 3, a legmagasabb hőmérséklet plusz 1-6 fok között valószínű.Pénteken szórványosan várható kisebb eső. A leghidegebb órákban 0 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Nappal plusz 4-10 fokig melegszik a levegő.

Helyenként vasárnap is erős lesz a szél, néhol futó zápor is lehet. A leghidegebb órákban plusz 1-6 fok lehet. Napközben 8-13 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

bkdi \ bdó