Meghalt Garai István

A Magyar Szocialista Párt korábbi parlamenti képviselője, Garai István 63 éves korában hunyt el.
Szabó Dániel, 2018. december 26. szerda, 18:17
Fotó: MTI Fotó - Kovács Attila.

Ahogyan orvosként mindig a betegei gyógyulása, egészsége volt az elsődleges számára, úgy politikusként a Parlament falain belül és azon kívül is mindig a segítségre szorulókért dolgozott. E szomorú órákban részvétünket nyilvánítjuk egykori országgyűlési képviselőnk családjának, szeretteinek. Nyugodjék békében! - jelentette be gyászhírét az MSZP a Facebook-oldalán.

Garai 1994 és 1998, majd 2004 és 2014 között volt parlamenti képviselő, Bács-Kiskun megye 5. választókörzetéből, az elmúlt két ciklusban listáról szerzett mandátumot.

A Parlament honlapján elérhető életrajza szerint 1955. június 15-én született Berettyóújfalun, Az általános iskolát Szankon, középiskolai tanulmányait Kiskunfélegyházán végezte, 1973-ban érettségizett a Móra Ferenc Gimnáziumban. Ezután a Szegedi Orvostudományi Egyetemen folytatta tanulmányait.  A Kiskunfélegyházi Városi Kórház belgyógyászati osztályán kezdett dolgozni segédorvosi beosztásban, majd belgyógyász szakvizsgát tett. Az Országgyűlésben a szociális és egészségügyi állandó bizottság tagja volt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

oligomer, 2018.12.26 19:10

Nyugodjék békében!
A gond csak annyi, hogy a fotón Kovács Tibor tiszaújvárosi volt képviselő van!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html