Meghökkentő vélemény Budapestről

Egy utazásokat ajánló holland honlap, a TravelBird nyilvánosságra hozta legújabb tanulmányát, amely arról szól, hogy mennyire jó turistának lenni a világ városaiban - írja az atv.hu a Borsra hivatkozva.
Szabó Zsuzsanna, 2017. november 14. kedd, 21:50
Fotó: Napi.hu / Szabó Zsuzsanna

Utazási szakértőket és turistákat kérdeztek meg többek között arról, hogy milyen nehéz elérni a várost, mennyire barátságosak, nyitottak a helyiek, mennyire tudnak angolul, mennyire zsúfolt a település.

Összességében Szingapúr végzett az élen, amit Stockholm, Helsinki, San Francisco és Rotterdam követ. A megjelentetett 100-as lista végén viszont Budapest szerepel - írja az atv.hu. A listán olyan városok előzték meg fővárosunkat, mint Bukarest, Hanoi, Moszkva és Colombo.

A különböző kategóriák alapján is meg lehet nézni a sorrendet, Budapest a legjobb helyezését a listán "a helyiek nyitottsága az otthonukban turista fogadására" kategóriában érte el, itt elölről a 27.

(Fotó: Szabó Zsuzsanna/Napi.hu)

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Agar, 2017.11.14 22:52

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html