Megjavíttathatja fűtését a Szent János kórház, a Dél-pesti a sürgősségit fejlesztheti

Egy pénteki kormányhatározat szerint megújíthatja fűtési rendszerét a Szent János kórház, a Dél-pesti Jáhn Ferenc kórházban pedig a sürgősségi osztályt fejleszthetik.
Szepesi Anita, 2017. december 9. szombat, 07:40
Fotó: MTI Fotó

A pénteki Magyar Közlönyben jelent meg az a kormányhatározat, mely szerint a budapesti Szent János kórház legfeljebb 200 millió forintból cserélheit a fűtési rendszerének elemeit és újíthatja fel a hőközpontját.

A Dél-Pesti Jáhn Ferenc kórházban a sürgősségi osztályt legfeljebb 125 millió forintból fejleszthetik.

A Szent János kórház fűtési rendszere sajtóhírek szerint  nem működött szeptember végén, a betegek és a dolgozók is fáztak az intézményben. A kórházfenntartó tagadta az RTL híradójának értesüléseit, közleményük szerint karbantartás zajlott az épületben, de annak ideje alatt is megfelelő volt a hőmérséklet.

A Dél-pesti kórház sürgősségi osztályáról pedig a legutóbb arról lehetett olvasni, hogy akár 18 órát is várakoztatják a betegeket, s az SBO-n még WC sincs elegendő.

Címlapkép: Szent János kórház, MTI Fotó Balogh Zoltán

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2017.12.09 09:02

Ezzel kellett volna kezdeni 2010-ben és most nem az idióta délpesti kórházról álmodozni, mikor 20 másik kórház összedől, vagy eszköz vagy orvos hiányos, még bécs is majdnem tönkrement egy uj kórház miatt, költségei a csillagos égbe mentek és alig tudták befejezni.
Nálunk a Honvéd kórház is nyult mint a rétestészta. Jó, értem, mészárosnak, garncsinak és a csuti vejének kell a gazdagodás és a pénz.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html