Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Eszerint az éjszaka második felétől csapadék már nem valószínű, hajnalra a Tiszántúlon is kiderül az ég.

Vasárnap túlnyomóan napos idő várható, majd délutántól nyugat felől mindenütt megnövekszik a felhőzet, késő este az északi megyékben vegyes halmazállapotú csapadék előfordulhat.

Szombaton az északnyugati szél több helyen megerősödik, a Dunántúlon néhol viharossá fokozódik. Vasárnap a déli szél nagy területen lesz erős, főként az Észak-Dunántúlon várhatóak viharos széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -11 fok között alakul, a szélcsendes nyugati, délnyugati helyeken és az északi völgyekben lesz hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap -1 és +4 fok között valószínű.

Ez a helyzet Európában

A Skandináv-félsziget időjárását egy ciklon alakítja, ott általában sok a felhő, több helyen havazik. Közép-Európában egy hullámzó frontrendszer hatására többnyire borult az ég, az eső mellett havas eső, havazás is előfordul.

A frontzóna mögött a legtöbb helyen 10 fok alatt marad a hőmérséklet a délutáni órákban, azonban a Balkán-félszigeten - ahova még nem érkezett meg a lehűlés - az ilyenkor megszokottnál több fokkal enyhébb az idő, ott 15, 18 fokos csúcshőmérséklet is előfordul, ennél néhány fokkal melegebbet már csak néhol a Földközi-tenger partvidékén találni.

Vasárnap estig a Kárpát-medence időjárását eleinte száraz, majd nyugat felől több fokkal enyhébb, nedvesebb levegő alakítja - írta az MTI.

Címlapkép forrása: Shutterstock.