Mégsem lesz egykulcsos adó?

Orbán Viktor Kötcsén közölte: nem egykulcsos adót, hanem minden idők legalacsonyabb adókulcsát vezetik be - derült ki az MTI összeállításából.
NAPI, 2010. szeptember 6. hétfő, 08:25
Fotó:

A kötcsei polgári pikniken a miniszterelnök egy kérdésre válaszolva kifejtette: nem egykulcsos adót, hanem minden idők legalacsonyabb adókulcsát vezetik be; ezzel - tette hozzá - senki nem jár majd rosszabbul: az alacsonyabb keresetűek fizetésükből sokkal kevesebbet adóznak majd, mint a gazdagabbak.

Orbán az MNB elnökségének személyi felelősségre vonásáról is szólt; mint elmondta, a nemzeti bank, a mostani vezetőjével az élen kampányt folytatott a devizában történő eladósodás mellett, és nyomás alá helyezték azokat a bankokat, amelyek nem akartak ebben részt venni. A miniszterelnök szerint a nemzeti bank vezetését és elnökét a legsúlyosabb szociális, politikai felelősség terheli a mostani helyzetért.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Veczelin, 2010.09.06 11:55

Bizony géniusz, aki előre megmondta, hogy addig nincs értleme konkrét gazdasági számokat mondani, amíg nem tudjuk, mi van valójában a kasszában, mert annyi hazudozás után már csak az a biztos, amit látunk! hiába akarták az ellendrukkerek belezavarni egy előre-ígérgetésbe.
az a kevés konkrét is megbukik a 60 csontváz miatt, amit találtak.
Legutóbb egy 30 milliárdos zárjegy előszvásárlást.
Érdekes! Ehhez senki nem szól hozzá!
Kelle közpénzügyi államtitkár 2002-től 2005-ig kereste a FIDESZ contvázakat, de egyet sem talált!
Török Zsolt Orbán Viktor vagyonosodásának vizsgálatára szakosodott 2002-ben, de a jelentésről semmit sem tudunk, mert nem talátak semmit!
Orbán géniusznak elég volt 100 nap, és már 60-at talált!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

ki kicsoda, 2010.09.06 09:49

... bizony, bizony, semmi sem tart örökké, ahogy az orbáni géniusz mítosza sem, a csodatevő képességről. Most van a nagy baj, soha ennyi félrevezetett nem volt politikai hazudozás áldozata. "Csak akarat kérdése a csoda!"

Tehát a vezér, nem akar csodát tenni a népével? A Zemberek ezt érdemlik, amiért nyolc évig váratták? Akkor ez most a bosszú?

Felvetődik néhány kérdés. Rajta 2/3! Tegyétek fel művetekre a koronát, a helyhatósági választásokon, mert megérdemlitek! Minket azért kihagyhatnátok, de a csoda, sajnos a nemzeté, teljes valójában.

2010.10.23.

... bár a lottó öt számában lettem volna egyszer, ennyire biztos!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Veczelin, 2010.09.06 09:34

Sokkal igazságosabb lett volna ha ennek a tudósításnak azt a címet adták volna, hogy:
Mégis van felelőssége az MNB vezetésének a devizahitelek terén!!!!
talán ebből az is kitűnik, kiket akar megszólítani a cikk írója!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html