Megszólal a kormányzat: tényleg bukjuk az uniós pénzeket?

Hamarosan reagál Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációjáért felelős helyettes államtitkára arra a hírre, miszerint ameddig az Európai Bizottság (EB) nem fogadja el az új magyar pénzosztási rendszert, addig nem fizetik ki a számlákat.
MTI, Napi.hu, 2014. április 28. hétfő, 13:48
Fotó: Napi.hu

A Miniszterelnökség meghívója szerint az uniós források felfüggesztésének témájában Csepreghy Nándor rendkívüli sajtótájékoztatót tart 15:00 órakor.

Elképzelhetőnek nevezte a Fidesz szóvivője, hogy rövid, átmeneti ideig az Európai Bizottság nem fizet ki Magyarországnak uniós forrásokat. Zsigó Róbert azonban hangsúlyozta, a költségvetésből megoldható, hogy a pályázók mindebből ne érezzenek semmit.

Zsigó Róbert budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az Európai Bizottság a pályázati rendszer módosítását kérte, amin a kormány már dolgozik a bizottsággal együttműködve. Tudomása szerint hétfő délután kormányzati megszólalás várható az ügyben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Tomi31, 2014.04.28 15:40

Ez mindenképp megnyugtató mivel igen hamar rendeződik az ügy.. kivételesen senki sem akar szó párbajozni.. hamar elrendezik, már folyamatban van..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RonaGyuri, 2014.04.28 14:36

Csepreghy Nándor & Zsigó Róbert lenyűgöző páros! =))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html