Megújulás előtt az LMP

Egy-egy jelölt van az LMP női és férfi társelnöki posztjára: Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt - mondta el az MTI-nek szerdán Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője.
Dzindzisz Sztefan, 2018. május 16. szerda, 09:07
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Az LMP május 26-án és 27-én Székesfehérváron tartja előrehozott tisztújító kongresszusát, a jelöltállítás folyamata kedden este zárult le. A párt elnökségi titkári pozíciójára négy jelölt van: Csoma László, Ábrahám Júlia, Gerstmár Ferenc és Kanász-Nagy Máté - írja az MTI.

A kilencfős elnökségbe a titkár és a két társelnök mellett további hat tagot választ a kongresszus, a tagságért számos ember elindul.

Az LMP teljes tisztújítást tart, így újjáalakul az Országos Politikai Tanácsa is. E testület tagjainak többségét a területi szervezetek delegálják, amelyek még a kongresszus előtt megtartják közgyűléseiket erről.

Megújul a párt etikai, fegyelmi, valamint pénzügyi ellenőrző bizottsága is. (Újabb képviselővel bővülhet az LMP frakciója.)

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

na4, 2018.05.27 11:31

Hahaha. Megy a marakodás a pénzért. Ez egy kamu párt, akik az adófizetők pénzén élősködnek, és túrót sem csinálnak. Ilyen bizottság, olyan bizottság, stb. - Üres hablaty, nesze semmi fogd meg jól. Tehetségtelen, megélhetési politikusok gyülekezete. Széllt kellene legelsőként kirúgniuk, aki bedöntötte a pártot. Amúgy meg tökmindegy mit csinálnak, kamu az egész.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html