A portál a BKK honlapjáról egybegyűjtötte a szombati és vasárnapi útlezárásokat, járatmódosításokat, megállóáthelyezéseket.

Szombaton 16:00 és 17:00 között, demonstráció miatt útlezárásra kell számítani a Dózsa György úton, a Hősök terén. Újlipótvárosban módosított útvonalon jár a 15-ös és a 115-ös busz és a 76-os troli szombaton és vasárnap. Útfelújítás miatt a Victor Hugo utcába a Váci út felől érkező járművek csak a Visegrádi utca vagy a Csanády utca irányába hajthatnak ki.
2016. június 4-étől életbe lépnek az M4-es metróhoz kapcsolódó felszíni járatok közlekedési módosításai Budapesten.

Szombaton 22 órától 2016. június 6-án, hétfőn hajnali 5 óráig a III. kerületi Szentendrei úton, a 157. szám környezetében, a városhatár irányában a középső forgalmi sávban csatornafedlapokat cserélnek. A munkálatok során a középső forgalmi sávban munkaterületet kerítenek le, és a városhatár irányába a szélső és a belső forgalmi sávban lehet közlekedni. A munkaterület által érintett szakaszon a munkavégzés idejére 50 kilométer/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

Vasárnap reggel 8 órától, várhatóan 12 óráig a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es autóbusz módosított útvonalon jár, mert az I. Solymári Futófesztivál miatt lezárják a Templom teret, a Dózsa György utcát és a József Attila utcát. A rendezvény időtartama alatt a 64-es autóbusz mindkét irányban a Templom téri betérő kihagyásával, valamint a 64A és a 164-es autóbusz helyett a 264-es busz jár majd.