Megvan a lista "az új magyar országmárka" megalkotóiról

Saját területükön kiemelkedő szakemberek segítik az új magyar országmárka megalkotását, amely akár évtizedekre meghatározhatja a külföldiek Magyarországról kialakított képét - mondta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója az M1-en szombaton.
Szepesi Anita, 2018. március 3. szombat, 21:38
Fotó: Shutterstock

Guller Zoltán a hirado.hu által szemlézett műsorban elmondta, a stratégia megalkotását a gazdaság területéről Csák János, a divatvilágból Zoób Kati segíti. Kulturális kérdésekben együttműködnek Káel Csabával, a Müpa vezérigazgatójával és Ugron Zsolna írónővel. A fiatalabb korosztályból Vági Bence, Berecz István és Orbán Ráhel támogatja a munkát.

Együtt dolgoznak Lobenwein Norbert fesztiválszervezővel, a gasztronómia területéről Csapody Balázzsal, a Kistücsök étterem tulajdonosával, Bíró Lajossal, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia alapító elnökével és Ruprecht László séffel. Emellett több magyar szakmai szervezet képviselője is segíti a munkát, például Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke, Gál Pál Zoltán, a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének elnöke és Erdei Bálint, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) elnöke - ismertette az MTI szerint Guller Zoltán, aki a turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos is.

Az elsősorban Budapestre fókuszáló külföldi kampány májusban indul, és a legnagyobb 12 küldő piacot célozza meg, de a környező országok határ menti településein is megjelennek majd a reklámok.

Képünk forrása. Shutterstock

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bahnsteig_Eins, 2018.03.04 01:23

Jjáájjj... "Jöjjön el ön is Európa Bangladesébe, az Orsós- és Mészáros-famíliák szétlopott kis szemétdombjára, ebbe a mutyiországba, ebbe a kirabolt, banánköztársaságba, ahonnan ugyan tömegesen menekülnek a fiatalok, képzettek és egyáltalán munkavállalók, de a 3 millió nyugger és 3 millió segílyes az marad, sőt szaporodik, legközelebb már négyötöddel választják meg boxos tolvaj vezérüket az ingyenélő kitartottak... Jöjjön el Ön is Európa szociális otthonába és cigádmytenyészetébe, hungarikum!"

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Belze Bubi, 2018.03.04 00:12

Örülnék ha nem túlpolitizált majomkodás lenne, hanem sikeres szakmai produkció.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html