Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Keddre virradó éjszaka csökken a felhőzet, éjszaka általában kevés lesz a felhő, de az északkeleti országrész irányába szakadozott felhőzet halad. Ködfolt, illetve rétegfelhőzet helyenként - legnagyobb eséllyel északkeleten, keleten - alakulhat ki. Északon egy-egy zápor még előfordulhat, valamint a ködös tájakon szitálás sem kizárt. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A késő esti 4, 9 fokról hajnalra -1 és +5 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden főként északkeleten a rétegfelhőzet tartósabban megmaradhat, másutt napos idő várható kevés felhővel, majd estétől északnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű, de a borult területeken szitálás nem kizárt. A déli, délkeleti szél az Észak-Dunántúlon megerősödik, Sopron térségében viharos közeli lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 13 és 16 fok között várható, a tartósan borult részeken ennél kissé hűvösebb idő valószínű.

Szerdán nagyrészt fátyolfelhős idő várható szűrt napsütéssel, de főként északon, északkeleten hajnalban köd képződhet. Csapadék nem lesz. A déli, délnyugati szél megélénkül, a Dunántúlon sok helyütt megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között várható, az északkeleti völgyekben néhány fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

Csütörtökön a hajnalban képződő pára és köd feloszlása után az ország nagy részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, de néhol- főként északon, északkeleten - tartósabban megmaradhat a köd. Csapadék nem valószínű. A délnyugati, nyugati szél többfelé megélénkül, a Dél-Dunántúlon meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 22 fok között alakul, de a borult részeken ennél kissé hűvösebb lesz.