Mészáros Lőrinc ismét meg tudott lepni mindenkit

Mára az ország egyik legnagyobb foglalkoztatója lett, legalább 11 ezer magyar sorsa függ tőle.
Dzindzisz Sztefan, 2018. november 2. péntek, 13:46
Fotó: Napi.hu

Lassan ágazati szakszervezetet alapíthatnak a Mészáros-dolgozók - indítja pénteki cikkét a Népszava, amely összegyűjtötte, hány dolgozója lehet a közbeszerzések nagy mágusának.

Eszerint legalább 11 ezren dolgoznak olyan cégekben, amelyek vagy a felcsúti "üzletember" tulajdonában, vagy a közvetlen befolyása alatt vannak.

Ugyanakkor a teljes alkalmazotti létszám még ennél is magasabb lehet, mert a hatalmas - a hivatalos papírok szerint 120 vállalatból álló, de a Heti Válasz korábbi becslése szerint több mint 200 vállalatot számláló - cégbirodalom számos vállalkozása nem közölt hivatalos adatot a foglalkoztatottakról.

Mindez azt is jelenti, ha Orbán Viktor felcsúti barátja egyetlen gigaholdingba gyúrja össze a cégeket akkor ez az óriásvállalat a hatodik legnagyobb munkáltató lenne Magyarországon. Ha pedig csak a piaci cégeket nézzük, akkor a negyedik helyen lenne, közvetlenül a német Audi után.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lordofearth, 2018.11.02 15:37

Csak símán bazmegezek...11 ezer embernek a sorsa ettől a paraszttól függ. Nesze Neked Ezeréves Magyarország...van még ennél lejjebb?????????????????????
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html