Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombat este egyre jobban szakadozottá válik a felhőzet, és a derült, szélcsendes tájakon köd képződhet. Egyre kevesebb helyen várható eső, az Északi-középhegység térésgében ónos eső. A nyugati szelet nagy területen élénk, helyenként erős széllökések kísérik. A hőmérséklet hajnalban általában -2 és +4 fok között valószínű.

Vasárnap többnyire közepesen és erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől mindenütt megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Napközben helyenként, estétől északnyugat felől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra. A nyugatias szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 11 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. 

Hétfőn, szenteste napján eleinte borult idő lesz, majd délutántól északnyugat felől fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet. Reggel, délelőtt sokfelé várható eső, zápor, hajnalban az északkeleti határszélen néhol ónos eső is lehet. Délután egyre kevesebb helyen lehet csapadék, az is inkább hózáporok formájában. A déli, délnyugati szél északnyugatira fordul, és sokfelé megerősödik, helyenként viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható - írta az OMSZ.