Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Hétfőn jobbára napos időre, az ország nagyobb részén forró napra lehet számítani. Délutántól a Dunántúl északi részén és az Északi-középhegység egyes részein már több felhő jelenhet meg, de legfeljebb a nyugati határvidékre sodródhat be egy-egy zivatarfelhő. Napközben több helyen megélénkül a szél, amelyet a Fertő-tó környékén néhol erős széllökés is kísérhet.

A legalacsonyabb hőmérséklet hétfőn többnyire 15-22 fok között alakul, a mélyebben fekvő helyeken ennél kissé hűvösebb is lehet. Trópusi éjszakára, azaz 20 fok feletti minimumra a nagyobb városok belsejében, a magasabban fekvő helyeken és a kiterjedtebb állóvizek mellett lehet számítani - tették hozzá. A legmagasabb hőmérséklet 33-38 fok között alakul, az Észak-Alföldön lesz a legmelegebb, Sopron környékén lesz legkevésbé erőteljes a nappali felmelegedés - hangsúlyozták.

Kedden derült, napos idő várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A minimumhőmérséklet 15-22, a maximumhőmérséklet 33-38 fok között alakul.

Szerdán délelőtt a Dunántúlon, délutántól már másutt is egyre többfelé várható zápor, zivatar, egy-egy heves zivatar is lehet. A szél fokozatosan megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 18-24 fok lehet. Napközben a Dunántúlon 29-34, keleten még 35-39 fokig melegszik a levegő, de délután egyre nagyobb területen jelentősen visszaesik a hőmérséklet.

Csütörtökön elsősorban a déli és a keleti országrészben a nap első felében még záporeső kialakulhat, többfelé megerősödhet még a szél. Emellett viszont már sokfelé kisüt a nap. A legalacsonyabb hőmérséklet 16-21, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között alakul.

Pénteken az ország nagy részén sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínű, de lehetnek még erős széllökések. A leghidegebb órákban 13-18 fok lehet. Napközben 24-28 fokig melegszik a levegő.

Szombaton és vasárnap derült idő várható, csapadék nem valószínű. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 11-16, vasárnap 12-18 fok között alakul. Szombaton napközben 25-29 fokig melegszik a levegő. Vasárnap már 27-32 fok között alakulnak a maximumok - olvasható az előrejelzésben.