Mindkét irányban lezárták az M7-est a Balaton közelében

Oldalára borult egy gyümölcsöt szállító kamion, fülkéje pedig kigyulladt az M7-es autópálya 177-es kilométerszelvényénél, a Somogy megyei Szegerdő térségében, a főváros felé vezető irányban - írta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.
Domokos Erika, 2019. június 17. hétfő, 08:23
Fotó: Reuters

Marcaliból érkeztek hivatásos tűzoltók a helyszínre, de a keszthelyi hivatásos és a szőkedencsi önkéntes tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a területre tart. Az egységek két habsugárral és egy vízsugárral kezdték oltani a tüzet, amely a rakományra is átterjedt. Az eset miatt mindkét irányban lezárták az autópályát a forgalom elől - olvasható a katasztrofavedelem.hu-n.

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt a főváros irányába útlezárás van érvényben Szegerdő térségében - írta a rendőrség a honlapján.

Hétfőn 7 óra 20 perckor az M7-es autópálya 177. kilométerszelvényében Budapest irányába - eddig tisztázatlan körülmények között - egy tehergépkocsi a belső szalagkorlátnak ütközött és felborult, a sofőr megsérült. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrök lezárták, a forgalmat Sávolynál a 182+400 kilométerszelvénynél a 7-es számú főútvonalra terelik. Az autópályára visszatérni Holládnál, a 174+800 kilométerszelvényben lehetséges - közölte a rendőrség.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK