Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az utóbbi évekhez hasonlóan az E.On és az E.On-csoporthoz tartozó áramcégek - így az Elmű és az Émász - most is felfüggeszti lakossági ügyfeleinél a tartozás miatti kikapcsolásokat az ünnepi időszakban.

"A veszélyhelyzetre való tekintettel idén az önkéntes moratórium a korábbiaknál kétszer hosszabb időszakot ölel fel, 2020. november 29. és 2021. január 8. között nem szünteti meg a szolgáltatást áramdíj tartozás miatt. Az önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalatcsoport hozzájárulni az ünnepekhez, hogy az adventi, majd a karácsony és a szilveszter körüli időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás"

- derül ki a cégcsoport már november közepén közzétett tájékoztatásából. A kikapcsolási moratórium csak a lakossági fogyasztókat érinti, a céges ügyfeleket nem.

Az állami kézben lévő - az MVM-csoporthoz tartozó - Nemzeti Közművek (NKM Energia Zrt.) is a napokban közölte, hogy november 29-től és január 8-ig lakossági ügyfeleinél felfüggeszti a kikapcsolásokat az áram- és a földgázszolgáltatás területén is.