Mire készül a TV2 új vezére?

Az RTL Klubtól igazolt új vezér megújítaná a TV2 csapatát, jönnének új műsorok és megcélozták a piacvezető szerepet is - derül ki abból az interjúból, amelyet a Világgazdaság készített Dirk Gerkenssel.
Napi.hu, 2015. november 9. hétfő, 09:00
Fotó: Napi.hu

Az interjúban Gerkens beszélt az RTL Klubhoz fűződő viszonyáról, amlyet jól jellemez az a mondata, hogy "Sok barátom van Magyarországon, az RTL Klubnál kevesen".

Ettől függetlenül az új igazgató azt tervezi, hogy volt munkahelyéről is szerződtet munkatársakat. Őt magát egyébként informálisan Andy Vajna kereste meg az "állásajánlattal", amelyet a tervek ismeretében szívesen fogadott el.

Hogy képesek lésznek versenyezni az RTL Klubbal, azt abban látja biztosítottnak, hogy Andy Vajna elkötelezett a TV2 költségvetésének növelésében. A műsorokról annyit árult el, hogy a Big Brother nem jön ugyan vissza, de egy Éjjel-nappal Budapest jellegű realityben  gondolkodnak.

A politikamentességet szerinte az ő szamélye garantálja, Andy Vajna pedig napi operatív ügyekben nem kíván részt venni.

Gergens várhatóan novemberben foglalja el székét.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

mezga1975, 2015.11.09 09:44

Otthon Németországban hazudozz a saját népednek, ha már idejössz legalább minket a magyar népet nézd annyiba, hogy nem hazudsz (A politikamentességet szerinte az ő szamélye garantálja) Mert mi magyarok tudjuk hogy ahol Andy Vajna van ott biztos hogy nincs politikamentesség !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kanri, 2015.11.09 09:24

Ennek a nyálasfejűnek még nem kéne nagyon tervezgetnie, mert ha nem a hörcsögé lesz a tv2, akkor ez is mehet a levesbe.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html