Mire készülnek a parlamentben?

Kedden elfogadni tervezett előterjesztések utolsó vitáit tartja az Országgyűlés mai ülésén, amelyen interpellációk is lesznek.
MTI, 2015. június 29. hétfő, 07:48
Fotó: Napi.hu

Az ülésnap 13 órakor, a kuláküldözések idején tönkretett magyar gazdákról történő megemlékezéssel, majd napirend előtti felszólalásokkal kezdődik.

A házelnök napirendi javaslata alapján az interpellációs időszak ezúttal is egyórás lesz, amelyet az azonnali kérdések és a kérdések követnek.

Az ülésnap a kedden elfogadni tervezett előterjesztések bizottsági módosító indítványainak tárgyalásával érhet véget.

A parlament kedden tizenkilenc indítványról tart zárószavazást, elfogadhatják például a kereszténydemokraták családi csődvédelemről szóló javaslatát, továbbá lehetővé tehetik, hogy a kormány olyan biztonságos tranzitországokat jelöljön ki, ahonnan az érkezők nem igényelhetnek politikai menedékjogot.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

hunorti, 2015.06.29 09:18

A pártválasztók körében a Fidesz-KDNP 40 százalékos támogatottságnak örvend, míg a Jobbikra voksolna a pártot választani tudók 29 százaléka. Az MSZP 12, az LMP 8 százalékon áll. A DK-t támogatná a pártválasztók 7, az Együttet 3, egyéb pártokat 2 százaléka, míg a PM csupán 1 százalékot tudhat maga mögött....origo .....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html