Miskolc készül az újranyitásra

Hétfőtől újra látogatható lesz az Állatkert és Kultúrpark Miskolcon.
Rácz Gergő, 2020. május 2. szombat, 14:15
Fotó: MTI Fotó

A kormány intézkedésének megfelelően, május 4-én a Miskolci Állatkert és Kultúrpark újra megnyitja kapuit az érdeklődők előtt - közölte az önkormányzati vagyonkezelő.

A nyitás azonban egyelőre korlátozott lesz.

A zárt terek, állatházak még zárva tartanak, valamint nem lesznek látványetetések, állatbemutatók sem, hogy biztosítani lehessen az előírt védőtávolság megtartását. Az állatkert sétaútjai azonban teljes egészében végigjárhatóak, és jó idő esetén a legtöbb állat is a külső kifutókban tartózkodik.

Az állatkert bejáratának kivitelezési munkálatai miatt, a bejárat ideiglenesen a jelenlegitől mintegy 200 méterrel távolabb, az állatkert előtti büfé másik oldalán található. A tájékozódást feliratok segítik. Az állatkert területén zajló építkezések miatt a látogatókat fokozott figyelemre kérik.

A nyitvatartás a nyári rend szerint alakul, az érdeklődőket 9.00-19.00 óra között várja a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a pénztár 18.00 órakor zár.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Ballada, 2020.05.02 14:33

Felháborító, hogy a budapestiek csak indokolt esetben szelelhetnek el.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html