Mit csinált a rendőrség az elmúlt 24 órában?

Minden szám egy helyen.
Dzindzisz Sztefan, 2019. január 6. vasárnap, 08:48
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Január 5-én a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy vesztette életét, 8 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött - írja A police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 94 személyt fogott el, közülük 15 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 57 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 85 személyt állítottak elő, köztük 30 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 3 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 90 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök 62 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás, 5 fővel szemben embercsempészés bűntett miatt indult büntetőeljárás.

Magyarország területén 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, továbbá 4 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

drnemoda@yahoo.com, 2019.01.06 09:03

Megint nem volt járőr vagy irányító az M1-en sem kifelé, sem pedig befelé ! Ez - úgy látszik -tabu. Meg kell várni, amíg hatalmas tömegkarambol lesz, és akkor lehet 50 új traffipaxot telepíteni. De legalább a pihenőket tennék rendbe ! Pesten is ritka madár a felügyelet. Nem a tüntetésekre kellene koncentrálni a nemzet minden rendőri erejét !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html