Mit csinált a rendőrség az elmúlt 24 órában? - íme, minden adat!

A rendőrség elmúlt 24 órájának eseményei számokban.
Dzindzisz Sztefan, 2017. december 24. vasárnap, 09:34
Fotó: Napi.hu

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 46 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 3 személy vesztette életét, 12 súlyos és 31 könnyű sérüléssel végződött - olvasható a police.hu-n. (Autósokat figyelmeztet a rendőrség - megváltoztak a viszonyok.)

A szolgálatot ellátó állomány összesen 175 személyt fogott el, közülük 33 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 121 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 213 személyt állítottak elő, köztük 86 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 19 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 176 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2017. december 23-án a rendőrök 34 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök és a katonák ezen felül 4 főt akadályoztak meg az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 1 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, 2 személy ellen embercsempészés miatt, további 4 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kép forrása: Police.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2017.12.24 10:39

Ezt is csak azért mert gőz erővel keresik azt aki lefújta pirosra az ország szégyenét :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

drnemoda@yahoo.com, 2017.12.24 10:30

Vagyis ? Mert ezek azért nem sokat jelentenek, urak ! A tettenérés azt jelenti, hogy éppen arra járt a yard és megfogott valakit, mondjuk amint éppen plakátot ragasztott a lakása eladásáról ! A körözött személyeket bejelentik, oda kell menni az ótóval és bevinni. A számok ? Hááát, azért többtízezer rendőrhöz méltatlan számok ezek ! Persze, nem kívánom, hogy harcban álljanak éjjel.nappal, de azért elkellne egy-két sétáló röndér az utcákon, a csomópontokon, az üzletek körül - már csak a biztonság kedvéért is ! Oszt kellemes Karácsonyt ! Csak fel kellene oszlatni ezt a testületet, és újjászervezni, valami egészen más elvek mentén !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html