Motoros rendőrök razziáznak Pest megyében

A Pest megyei motoros rendőrök és segítőik a balesetmegelőzés jegyében ellenőrizték civil motoros társaikat Szentendre és Esztergom térségében. Az ellenőrzés egész nap tart.
Domokos Erika, 2019. április 13. szombat, 18:09
Fotó: Police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei a Szentendrei Rendőrkapitányság, a Szentendre Városi Baleset-megelőzési Bizottság, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság gépkocsizó járőrei, a Budakalász Önkormányzati Rendészet motoros járőrei, továbbá motoros polgárőrök közreműködésével közlekedésbiztonsági célú ellenőrzést tartottak április 13-án Szentendre és Esztergom térségében - írta a police.hu.

A jó idő beköszöntésével elérkezett a motoros szezon is. Pest megyében különösen kedvelt a motorosok körében Szentendre, Visegrád, Dobogókő környéke, valamint a Pilis-hegység útjai, és sokan motoroznak Esztergom térségében is.

A motoros rendőrök kiemelt feladata a balesetek számát csökkenteni hivatott preventív jelenléten túl a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése, valamint a szabálysértők kiszűrésével a közlekedésbiztonság növelése a megye közútjain - írta közleményében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK