Nagy dugó alakult ki több határátkelőhelyen

Torlódás alakult ki szombat délután több határátkelőhelyen ki- és belépőirányban egyaránt - közölte a rendőrség a honlapján.
K. Kiss Gergely, 2018. augusztus 4. szombat, 15:47
Fotó: Napi.hu

Adataik szerint a röszkei autópálya-átkelőnél a személyautóknak mindkét oldalon három órát, a buszoknak kifelé két órát, befelé egy órát kell várakozniuk, a teherautósok pedig a kilépésnél számíthatnak egyórás várakozásra - idézi az MTI.

A csanádpalotai autópálya-átkelőnél autóval kifelé, Románia irányába háromórás, a belépőoldalon egyórás a várakozás, teherautóval kifelé egyórás a sor.

A röszkei és a záhonyi közúti átkelőnél szintén erős a forgalom, mindkét irányban egy-egy órát kell várni autóval. Utóbbinál teherautóval kétórás a sor Ukrajna felé.

Ásotthalomnál Magyarország felé négy órát, Szerbia felé egy órát kell várniuk az autósoknak. A tompai átkelőnél a kilépőoldalon kocsival és teherautóval, a belépőoldalon autóval kell kétórás sorra számítani.

Egyórás a sor autóval a beregsurányi, a kiszombori, a vállaji közúti és a letenyei autópálya-átkelőnél befelé, valamint a tiszaszigeti átkelőhelyen kifelé is.

HOZZÁSZÓLÁSOK