Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerdán általában változóan felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Az északkeleti határvidéken és az Alpokalja térségében néhol futó zápor előfordulhat. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet jobbára 9 és 14 fok között alakul. Késő estére -1 és +6 fok közé hűl le a levegő. Este átmenetileg csökken a felhőzet, majd az éjszaka második felében északnyugat felől fátyolfelhők érkeznek, amelyek reggelre már a Dél-Alföldön is beborítják az eget. A hőmérséklet hajnalban -3 és +3 fok között alakul. Csapadék nem valószínű.

Csütörtök reggel többnyire még csak fátyolfelhők lesznek, majd északnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, késő délutánra délen is beborul az ég. A délután második felétől észak felől egyre többfelé elered az eső. Reggel elvétve köd előfordulhat. A nyugati, északnyugati szél sokfelé élénk, helyenként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között alakul.

Péntek Reggel még erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd északkelet, észak felől csökken a felhőzet, kiderül az ég, ám a középső országrészben csak estefelé tűnik el a felhőzet. Reggelig szórványosan lehet eső, majd néhol alakul ki zápor, késő délután a középső tájakon esetleg hózápor. Többfelé viharos lesz az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 11 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. Késő este már az ország túlnyomó részén fagyni fog.

Az OMSZ péntekre figyelmeztető előrejelzést adott ki az ország öt nyugati és három északkeleti megyéjére a viharos szél miatt. Ezeken a területeken a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

Szombaton Többnyire derült vagy fátyolfelhős lesz az ég. Csapadék nem várható. Nagy területen kísérik erős lökések az északkeleti, északi szelet. Hajnalban -4 és -10, kora délután 0 és +4 fok között alakul a hőmérséklet.