Nagy dobásra készül Andy Vajna

A leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskás Ferencről készít filmet Andy Vajna producer és Joe Eszterhas, a világhírű magyar származású amerikai forgatókönyvíró - közölte az MTI-vel pénteken a filmügyi kormánybiztos, aki producerként vesz részt a tervek szerint "nemzetközi, magánfinanszírozású" produkcióban.
Papp Zsolt, 2017. április 7. péntek, 09:52
Fotó: Napi.hu

"Producerként régóta gondolkodom azon, hogyan lehetne a leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskásról egy izgalmas, a közönségnek is érdekes filmet készíteni. Elkezdtük a munkát Joe Eszterhasszal, aki már dolgozik a film forgatókönyvén. Joe-val remek csapat vagyunk, több filmet készítettünk már közösen, legutóbb a Szabadság, szerelem filmen dolgoztunk együtt" - jelentette be Andy Vajna - írja az MTI.

Joe Eszterhas magyar származású amerikai író és producer, több közt az Elemi ösztön, a Flashdance, a Music Box, a Showgirls című filmek fűződnek a nevéhez. 2012-ben Andy Vajna és a Magyar Nemzeti Filmalap meghívására mesterkurzust tartott Budapesten.

"Puskást a világon mindenhol ismerik, sok helyen még a mai napig Magyarországról Puskás neve jut először az emberek eszébe. Itt volt az ideje, hogy a Puskás életéről film készüljön. Egyelőre dolgozunk az ötleten, sok a nyitott kérdés, de mindenképpen egy nagyszabású nemzetközi, magánfinanszírozású produkcióban gondolkodunk" - idézte a közlemény Andy Vajna producert, aki eddig csaknem hatvan film elkészítésében működött közre.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

bakcsubakka, 2017.04.09 20:14

A " nagy dobás" bizonyára egy nagy kefélésre utal. Hogy ki kefél kivel,A az ő szempontjából majdnem közömbös.. Damu R. és még sokan biztosan elvégezte az alagút fúrását!
Véleményem szerint, az általam minősített,adózás alól mentesített vén impotens te nem fogsz már nagyot " dobni " ennél a szemérmetlen,pénzsóvár kurvánál.
Persze ez magánvélemény.
Hogy lehet kormánybiztos az,aki ennyire beszűkült tudattal rendelkezik.
Nem látja,hogy csak a pénze.........................................
Szerintem Damu nem fejezte be a nevelést! Söt biztos,hogy Damu ártatlan volt !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

dolfi57, 2017.04.07 10:37

Na végre legalább lesz neki egy okos dobása. Eddig nem sok hasznát vették ennek a haszontalannak
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html