Nagy elismerést kapott a CEU InnovationsLab

A CEU InnovationsLab nyerte el a legjobb inkubátor és akcelerátor programnak járó díjat a Közép-európai startup verseny (Central European Startup Awards – CESA) magyarországi fordulóján szeptember 27-én. Ezzel ő képviselheti majd Magyarországot a CESA döntőjén, amit Bulgáriában, Szófiában rendeznek meg novemberben - közölte a Közép-európai Egyetem.
Szabó Zsuzsanna, 2017. szeptember 30. szombat, 17:51
Fotó: Napi.hu

A CESA meghívásos versenyére részvételt nyert CEU InnovationsLabot négy másik inkubátorprogrammal - a Kitchen Budapesttel, a Design Terminállal, a Drukkával és a Woman Startup Competition Incubatorral - együtt hazai szakemberekből álló zsűri válogatta be a legjobbak közé. A nyertesről a zsűri és a közönség szavazatai döntöttek.

A CEU iLab egy ingyenes, nem tőkeorientált inkubátor. Az InnovationsLab a CEU három mesterképzésének - Business Analytics, Financial mesterszak és a Technology Management and Innovation, Közép-Európa egyetlen tech MBA-képzése - szoros együttműködésével a régióban egyedülálló egyetemi innovációs ökoszisztémájaként működik.

A közlemény szerint a CEU InnovationsLab volt az egyetlen egyetemhez köthető, és alig 16 hónapos történetével egyben a legfiatalabb inkubátor is a jelöltek között. A Forbes magazin az InnovationsLab három finntech startupját is Magyarország 20 legígéretesebb startupja közé sorolta. Az egyik csapat - az AbsoRice - pedig korábban elnyerte "A Hónap Innovatív Startupja" címet a Nemzetgazdasági Minisztériumtól.

(Megállapodott a kormány a CEU-ról?)

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bahnsteig_Eins, 2017.09.30 19:02

@hedviga: ön mit tanulna a CEU-n? Az egyszeregyet? Ha eddig nem bírta megtanulni, már ezután se fogja...

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

hedviga, 2017.09.30 18:54

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html