Nagy pofont kaphatnak a vizes vébé nézői

Még nem dőlt el, mekkora mobil lelátót építsenek a vizes vébé margitszigeti helyszínén, és ha tovább halogatják a döntést, akkor a létesítmény építésére képes cégek - a rendezvény közelgő kezdése miatt - egyre többet kérhetnek a munkáért.
Komócsin Sándor, 2017. május 17. szerda, 08:59
Fotó: Napi.hu

Még nem dőlt el, mekkora mobil lelátóval bővítik ki a vizes vébé margitszigeti uszodájának lelátóját - írja a Magyar Nemzet. Itt lesznek a vízilabda-mérkőzések és a 2700 fős fix férőhely értékesítésének megkezdésekor kiderült, hogy jóval nagyobb az érdeklődés, mint amennyi helyet fel tudnak kínálni a szurkolóknak.

Eredetileg 4800 fős mobil lelátót terveztek, de a nagy érdeklődés miatt a szervezők ennél nagyobbat szeretnének. Ehhez azonban hozzá kellene járulnia a Nemzetközi Úszószövetségnek. A rendezők a héten várnak visszajelzést, ám arra számítanak, hogy a válasz elutasító lesz, azaz sok néző hoppon maradhat.

A vizes vébével kapcsolatban az elmúlt hetekben arról érkeztek hírek, hogy az előkészületek csúszásban vannak, ám a hozzáértők szerint a mobil lelátót egy hét alatt kis ki lehet bővíteni. Ugyanakkor minél közelebb kerül a sportesemény júliusi startja, annál többet kérnek a gyors munkáért a megszorult megrendelőtől a kivitelezők.

HOZZÁSZÓLÁSOK