Narancsízű tablettákat árul a neten a Borkai utódjának szánt fideszes orvos

Saját márkás rágótablettákkal kereskedik a Fidesz győri polgármester-jelöltje, aki amúgy a helyi kórház kardiológusa. Jól megy a bolt.
Vég Márton, 2019. november 15. péntek, 14:22
Fotó: Pixabay - Illusztráció.

Narancsízű étrend-kiegészítő rágótablettával kereskedik a Fidesz győri polgármester-jelöltje, Dézsi Csaba András, aki amúgy a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban kardiológus osztályvezetője - derül ki a drdezsi.hu webáruház oldaláról.

A saját márkanevű készítmények leginkább sima magnéziumot, B6 és E-vitamint és Q10 koenzimet tartalmaz. "A Dr.Dézsi tabletták nem gyógyszerek! Nem helyettesítik a mindennapos kiegyensúlyozott táplálkozást! Panaszos egyén esetén nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és nem váltható ki vele a szakemberek által előírt gyógyszeres kezelés!" - olvasható a tablettáról.

A szexbotrányba keveredett, de lemondott Borkai Zsolt utódjának szánt fideszes polgármester-jelölt webáruházában kétféle, prémium minőségű tablettát lehet vásárolni: a májat védő, C-vitamint és articsókát is tartalmazó tabletta 5800 forintba kerül, a szív védelmére alkalmas tabletta pedig 4900 forintba. Ezen kívül még egy mesekönyvet is lehet vásárolni, amit a kardiológus írt: Gerzson és Panka kalandjai, 4 ezer forintért.

Sok fogyhat a tablettából vagy a mesekönyvből, mert a Dézsi Csaba által tulajdonolt Heart Care Kft. tavaly 40,6 millió forint árbevétel mellett 25 millió forint profitot ért el, és évről évre egyre jobban teljesít. A hvg.hu cikke szerint a Fidesz győri nagy öregjei közé tartozik: 1994 óta a párt önkormányzati képviselője. 2006 előtt meghatározó tagja volt a helyi Fidesznek, két évig volt a párt helyi elnöke is, de Borkai Zsolt érkezése után kiszorult korábbi erős pozíciójából, és ciklusok óta érdemi befolyás nélkül, mezei képviselőként ül a képviselő-testületben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darabont1453, 2019.11.16 10:08

A szervilis seggnyalás új szintre lépett a narancsszektánál, de úgy tűnik, hogy meghozza az eredményét....hiszen őt jelöli a kipcsak vajda a megüresedett ( elkúrt-elkokózott ) pozícióba...XDDD
A gazdi megjutalmazza a hűséges kutyáját...XDDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html