A NAV autókat árverez, gyorsított eljárásban

Többségében Németországból származó, használt autókat árverez el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A kikiáltási ár 50 ezer forinttól több millió forintig terjed, de a becsérték akár harmadáért is elvihetők a helyszínen a járművek.
Domokos Erika, 2021. január 28. csütörtök, 14:12
Fotó: Pixabay

Gyorsított árverést tart a NAV: február 1-jén, 12 órától, Szentesen, a Vásárhelyi út 102. szám alatt több tucat használt autóra lehet licitálni - adta hírül az adóhivatal.

A járművek kikiáltási ára 50 ezer forinttól több millió forintig terjed, de a helyszínen akár már a becsérték 35 százalékáért is elvihetők. A többségük Németországból származik, de kalapács alá kerülnek honosított autók is.

A helyszíni árverésen el nem kelt járműveket február 3. után gyorsított, 24 órás elektronikus árverésen (a NAV e-árverés portálján, a romlandó dolgok között) újra eladásra hirdetik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

DrNemoda, 2021.01.29 11:14

Naná, hogy ez nem a NAV dolga ! Naná, hogy ez megint a korrupció melegágya ! Naná ! Szentesen ! AHol a legnagyobb a populáció ....Naná !
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html