Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás.

Ha ez nem lenne elég hétfő hajnalban, illetve esetleg este, késő este északkeleten kialakulhat átmeneti ónos eső.

Hétfőn napközben az ország északnyugati-délkeleti tengelyében helyenként viharos (55-65 kilométer per óra, a délelőtti, déli órákban Sopron térségében, a Dunántúli-középhegyég térségében egy-egy 65 kilométer per óra feletti) széllökések kísérhetik az északnyugati szelet - írja az OMSZ.

Napi várható időjárás

Vasárnap északnyugat felől ismét országszerte erősen megnövekszik a felhőzet, kevés napsütés inkább csak a déli megyékben lehet. Keletebbre kell számítani többnyire gyenge esőre, a legkevesebb csapadék délnyugaton várható. A délnyugati szél nagy területen élénk lesz, napközben főképp az Észak-Dunántúlon és a Hajdúságban erős lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 11 fok között alakul, de az Északi-középhegységtől északra és az északkeleti határnál néhol hidegebb is lehet. Késő este 0, +5 fok várható.

A  jövő szombatig várható időjárás Forrás: OMSZ

Hétfőn helhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan várható eső, zápor, estétől hózáporok is lehetnek. Hajnalban a Zemplén tágabb környezetében néhol ónos eső is kialakulhat. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, középen és a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 9 fok között alakul.

Kedden többnyire erősen felhős lesz az ég, de délelőtt akár hosszantartó felszakadozások is lehetnek. Szórványosan várható havazás, havas eső, délnyugatra felé haladva egyre inkább eső lesz a jellemző. Az északnyugati, majd a nyugatira, délnyugatira forduló szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -5, +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 7 fok között alakul.