BUX
41516

Nehezebb lesz átverni a magyarokat - új irodák nyílnak

A fővárosban, valamint a megyeszékhelyeken kialakítandó pénzügyi fogyasztóvédelmi hálózatra írt ki nyílt közbeszerzést a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a szerdai Közbeszerzési Értesítőben.

Németh Géza, 2016. március 17. csütörtök, 10:28

Budapesten a pesti oldalon, továbbá a 18 megyeszékhelyen kell irodát nyitniuk az ajánlattevőknek, minden helyszínre külön-külön lehet pályázni. A feltételek viszont azonosak: heti három napon, legalább 18 órában kell nyitva tartania az irodának. Minden irodához legalább egy tanácsadónak és egy helyettes tanácsadónak kell tartoznia.

Az iroda mérete legalább 10 négyzetméteres legyen, a tanácsadóval - illetve a helyettesével - kapcsolatban pedig követelmény a középfokú végzettség, továbbá a pénzügyi szolgáltatások nyújtása - vagy azzal összefüggésben kifejtett fogyasztói érdekérvényesítési tevékenység - területén szerzett legalább 2 éves, igazolt szakmai gyakorlat.

Az ajánlattételi határidő április 18. Az ajánlatokat május 10-ig értékeli az MNB, a szerződéskötésekre pedig - ezt követően - 11 napon belül kerül sor.