Nem fogja elhinni, mit talált a NAV egy budiban

Döbbenet, mit rejtett az árnyékszék - ezzel a címmel adta ki közleményét vasárnap a NAV.
Napi.hu, 2015. október 25. vasárnap, 09:05
Fotó: Napi.hu

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy fehérgyarmati házban és a hozzá tartozó kerti WC-ben elrejtve találtak 1129 doboz, több mint egymillió forint értékű csempészcigarettát.

A NAV pénzügyőrei az ingatlan előtt gyanúsan viselkedő emberekre lettek figyelmesek, ezért igazoltatták őket. A körülményekre tekintettel a ház ellenőrzése mellett döntöttek, így átvizsgálták az ingatlant és annak udvarát. Az egyik szobában lévő szekrényben, valamint - a pénzügyőrök legnagyobb megdöbbenésére - a ház mögötti kerti WC-ben összesen 1129 doboz ukrán eredetű, magyar adójegy nélküli csempészcigarettát találtak.  A pénzügyőrök az 1,1 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, az elkövető ellen orgazdaság gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Az illegálisan bejutatott dohánytermékeket depókban gyűjtik. A NAV pénzügyőrei találtak már cigarettát földben elásva, szénporban, baromfiudvarban elrejtve is. Az így összegyűjtött dohányterméket ezután az elkövetők továbbszállítják az ország más részeibe valamint az Európai Unió más tagállamaiba, ahol aluljárókban, piacokon, közlekedési csomópontokban próbálják értékesíteni. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal idén már 14 ezer esetben összesen 40 millió szál cigarettát foglalt le - fogalmaz a közlemény.


HOZZÁSZÓLÁSOK
 

vorospimpernel, 2015.10.25 09:45

Lószart!nincs ebben semmi új,rákényszerítik az embereket,hogy az idióta maguk zsebébe,a PÁRTkasszába lenyúlást lehetővé tevő törvényeket megpróbálják kijátszani,és az amúgy elnyomorított emberek némi megélhetési lóvét keressenek.
Ahogy abban sem,hogy eközben a NAV-sok a lefoglalt autókat hazaviszik,mintegy magukévá teszik,használják,ugyanúgy a ruházati,a dohányárukkal ,a sportcuccokkal,NAV-osok kölkei ,női a legdrágább telókkal,laptopokkal ,kangaroosban flancolnak a minima 25 millkás házaikból kivigyorogva,dettó mint a fütyiszmaffia.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html