Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az államtitkár a videójában köszönetet mondott mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet, hiszen - mint fogalmazott - minden egyes vélemény erősíti a koronavírus-járvány elleni összefogást - írja a MTI,

A mostani konzultáció volt eddig a második legnépszerűbb a kitöltők száma alapján. A kérdőívek feldolgozása már zajlik, s szeptemberben lehetnek meg az eredmények - tájékoztatott Dömötör Csaba.

"Erre nagy szükség lesz, mert nyakunkon a második hullám. Elhúzódó küzdelemre kell berendezkednünk a vírus ellen, és jó ha tudjuk, hogy melyek a legfontosabb egyetértési pontok a magyarok között" - fogalmazott az államtitkár.

Korábban Gulyás Gergely kancelláriaminiszter azt mondta, hogy az eredmények fényében dönt a kormány az új szigorításokról, lazításokról.

Az idei volt az első alkalom, hogy az ellenzék nem passzív, hanem bojkottot hirdetett: a Szél Bernadett és Hadházy Ákos független képviselők vezette Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány is gyűjtötte a kitöltetlen íveket. Az ország minden pontján jelen voltak, de eddig nem közölték, hány ívet gyűjtöttek össze. Előzetes hírek százezres nagyságrendben kerültek hozzájuk a papírok.